Jouw geld investeren in het Odin Voorraadfonds

Het Odin Voorraadfonds stelt leden van Coöperatie Odin U.A. in staat met grotere bedragen de bedrijfsactiviteiten van de coöperatie te financieren. 

Het Odin Voorraadfonds is bedoeld ter financiering van de voorraden van de coöperatiewinkels waar het ledenvoordeelsysteem al is ingevoerd. De coöperatie houdt voor deze winkels een voorraad aan ter waarde van 1,1 miljoen euro. Dit is inclusief de voorraad die voor deze winkels in het centrale magazijn in Geldermalsen staat. En inclusief de voorschotten op de oogst die we aan bepaalde leveranciers betalen. Bijvoorbeeld voor het graan voor de pasta uit Sicilië en olijfolie uit Portugal. Dit bedrag wordt tot nu toe door banken gefinancierd. Met het Odin Voorraad Fonds willen we deze financiering vervangen door ledenfinanciering. Klik hier voor meer informatie.

Deelname aan het Odin Voorraadfonds is enkel voorbehouden aan leden van Coöperatie Odin U.A. 

Doe je mee?

Log hieronder in met je lidmaatschapsnummer (het nummer onder de barcode op je ledenpas), je postcode en meld je aan voor een lening aan het Odin Voorraadfonds:

(Lukt het niet om hieronder je gegevens in te vullen, dan werk je met een verouderde browser. We adviseren je om de browser te upgraden naar een nieuwere versie. Op deze website staat een overzicht van verschillende moderne browsers)

* Verplichte velden